SERENGETI nu ook bij LaVer Optiek ❤️

Serengeti staat bekend om de technisch meest geavanceerde glazen. Om dit te goed uit te leggen, hebben wij alle belangrijke informatie op een rij gezet. Na het lezen van deze info weet je waarom Serengeti zonnebrillen echt bijzonder zijn en het beste bieden voor je ogen.

Maak kennis met Serengeti, een beleving op zich!

DRIE FUNCTIES IN ÉÉN GLAS

Serengeti glazen onderscheiden zich omdat ze als enige drie belangrijke functies aanbieden in één glas.

Meekleurend (Photochromic)
De glazen passen zich aan de lichtsituatie aan. Ze worden donkerder bij fel zonlicht en lichter bij donkere omstandigheden. Het licht op de weg bijvoorbeeld, is onvoorspelbaar. Soms word je verblind. Doordat de glazen zich aanpassen voorkom je dat en krijg je geen vermoeide ogen. Alle glazen van Serengeti zijn meekleurend.

Blauwlichtfilter (Spectral Control Filter®)
Iedere kleur wordt individueel gefilterd en het schadelijke blauwe licht maar liefst voor 95%. Het Spectral Control Filter® beschermt de ogen tegen het blauwe licht en zorgt voor een goed contrast. Het geeft kijkcomfort, helderheid bij elk weertype en zorgt voor een veilig gevoel. Alle glazen van Serengeti zijn voorzien van het Spectral Control Filter®.

Minder schittering (Polarization)
Het zonlicht wordt herschikt zodat er een rustig beeld ontstaat. De polarisatiefilm zit tussen twee lagen glas in, waardoor deze laag niet kan slijten of beschadigen. Dit biedt perfecte bescherming. Doordat je extra scherp beeld hebt, word je niet afgeleid tijdens het rijden en heb je optimaal kijkcomfort. Het merendeel van de Serengeti glazen is gepolariseerd.

Source