winkel 1

Bij ons vindt u een bril die perfect zit en er super goed uit ziet.
Wij adviseren u graag!
In november 2007 zijn we van start gegaan met onze winkel LaVér Optiek. LaVér is een samenvoeging van onze namen (Sven) Lalaar en (Paula) Verbruggen. Na 9 jaar ervaring in de optiek bij een gerenommeerde zelfstandige optiekzaak, leek het ons fantastisch om samen een winkel te runnen en klanten helemaal op onze eigen manier van dienst te kunnen zijn.
Voor ons is elke klant even belangrijk. Persoonlijke aandacht en service komen op de eerste plaats. Ons advies is professioneel en eerlijk. Oogmetingen worden met geavanceerde meetapparatuur gedaan.Na de meting hebben we de exacte gegevens die we nodig hebben om in overleg met de klant te kijken wat er moet gebeuren.
Omdat duurkoop niet automatisch goede service betekent wordt van alle merken die we verkopen de prijs-kwaliteit verhouding nauwkeurig onderzocht. Dat betekent dat u alleen betrouwbare merken vindt in onze winkel. Mét uitstekende service.

Bij LaVér Optiek is altijd ruimte voor gezelligheid. Een kop koffie of thee, een praatje, even rondkijken in de winkel, bladeren in een tijdschrift aan de leestafel, het kan allemaal bij ons. We streven ernaar dat klanten zich op hun gemak voelen bij ons en graag terugkomen.
Als u niet naar de optiek kunt komen, dan komt LaVér Optiek gewoon naar u. Op elke gewenste locatie. We bieden een haal- en brengservice. Wij zorgen ervoor dat u wordt opgehaald en weer teruggebracht op een tijdstip dat het u uitkomt. Deze service is geheel kosteloos!
Kom gerust eens binnen als u in de buurt bent. Zoek een plekje in één van de gezellige zitjes in de winkel.
Groetjes en tot ZIENs! Paula en Sven Lalaar.

Audicien bij LaVér Optiek.

Wij zijn zeer verheugd dat er vanaf donderdag 4 mei, iedere Donderdag een audicien van “van Schijndel hoortechniek” aanwezig zal zijn in de winkel. Van 13.30 uur tot 16.00 uur kunt u, alleen op afspraak terecht, voor alle voorkomende werkzaamheden mbt uw gehoor en gehoorapparaat. Vanaf 16.00 tot 17.00 is er een inloopuur voor kleine reparaties en andere vragen of werkzaamheden.

Wij kijken uit naar de samenwerking met dit bedrijf. Na een aantal oriënterende gesprekken waren we er van beide kanten eigenlijk snel uit en een nieuw samenwerkingsverband was geboren. De manier van werken van van Schijndel hoortechniek , komt geheel overeen met die van ons. Ongedwongen, gezellig, professioneel en service gericht tot de beste keus voor de klant komen. Geen snelle verkoop zonder nazorg. Altijd oplossingen voor problemen vinden en verder de zaken niet te ingewikkeld maken. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken met de audicien, bel dan gewoon naar LaVér Optiek : 024-6843105