Heeft u zodra het donkerder wordt last van bijvoorbeeld verlichting van auto’s of wegenverlichtingen, ziet u verkeersborden minder goed of te laat en is uw zicht dus een stuk minder scherp en bent u dus een stuk onzekerder in de auto? Dit kan zich natuurlijk ook overdags openbaren!!

Er zijn zogenaamde hulpmiddelen verkrijgbaar voor, zoals bijvoorbeeld de bril met de “speciale” gele glazen. Dit werkt eigenlijk nooit, het is een onzinproduct.

Wij hebben deze bril ook in de winkel. Puur om mensen het zelf uit te laten proberen. Als degene er baat bij heeft, hoef die pas afgerekend te worden. Werkt het niet, dan lever je de bril gewoon in.

U zult begrijpen dat de bril met de speciale glazen nog steeds bij ons in de winkel ligt. Wij laten de klant het goed uitproberen. Dus niet een keertje opdoen, maar echt uittesten!!

Zo zijn er natuurlijk nog meer van die “hulpmiddelen” , maar laat u alstublieft niks wijs maken beste mensen.

Onze hoofd-glasleverancier Seiko heeft sinds kort een type glas en een type coating ontworpen, die wel echt de problematiek met het zicht in verschillende weersomstandigheden oplost ;

De zogeheten Seiko Drive glazen, die o.a. de vertekeningen in het glas met minimaal zo’n 50 % reduceren en het allernieuwste type coating; RCC , RoadClearCoat, dat de versplinteringen van bijvoorbeeld verlichtingen in het verkeer verminderd, verstrooiing in het zicht tegengaat en u dus scherper, helderder en zekerder ziet, zowel overdag en als het donker is!!

Wij zijn bereid om u als proefpersoon deze nieuwe producten uit te laten proberen! Wij gaan er vanuit dat u als klant er netjes mee om zal gaan, u bent natuurlijk niet voor niks op zoek naar een oplossing. Wij willen u daar graag mee van dienst zijn met onze expertise!!

Wij willen producten aanbieden waar u echt wat aan heeft en niet zomaar een of ander commercieel reclamemiddel verkopen wat interessant lijkt te zijn!

Kom gerust eens langs. Wij helpen u graag verder.

Wij bieden een brede keus aan enkelvoudige, verte-of leesglazen, bi-focale en multi-focale glazen aan. Deze bieden wij aan in verschillende prijsklasses, van laag tot hoog. Er zijn vaak veel onduidelijkheden over het hoe en waarom glazen duurder of goedkoper zijn, dit kunnen wij u eenvoudig toelichten. Bij ons zijn alle glazen altijd standaard ontspiegeld, kraswerend en gehard gecoat. Enkelvoudige kwaliteitsglazen heeft u al vanaf € 50,00 per paar, ontspiegeld en verder alle coatingen. Bi-focale en Multi-focale kwaliteitsglazen bieden wij aan vanaf € 150,00 per paar, inclusief alle ontspiegelingen en coatingen. Bij Multi-focale glazen moet u rekening houden met de breedte van de kijkvelden. Wij informeren u hierover graag verder, kom gerust eens een kijkje nemen!